Kennisbijeenkomst Circulaire Economie & Vastgoed

19-01-2018

Het Vastgoedforum Midden Nederland begint 2018 heel erg goed. Als deelnemer krijg je namelijk de mogelijkheid onderdeel te zijn van de Circulaire Week die ABN AMRO organiseert. En dat is uniek! Je wordt uitgenodigd in het gebouw Circl, het meest circulaire paviljoen van Nederland. Een bijzonder verhaal en ervaring die je niet mag missen!

De Circulaire Week 2018

De circulaire week staat in het teken van de volgende stappen in de circulaire economie. Waarbij Circl niet in de spotlights staat, maar het circulaire gedachtengoed en de next steps met impact. Circl is hét platform voor iedereen die niet alleen maar wilt praten over de circulaire economie maar ook vooral wilt beginnen. Of je nu een grote corporate bent, een individu, Start-up of idealist. Of je nu al jaren in het onderwerp zit, of net van het begrip gehoord hebt. Waar je je ook bevindt, just start.

Wij maken een start met een sprekers van TU Delft en ABN Banker Public Sector die ingaan op de impact van de circulaire economie op de verschillende vastgoedbranches. Welke kansen en mogelijkheden zijn er voor jou? Om vervolgens aan te sluiten bij een inspiratie en dialoogsessie omtrent het True Value Report (die ABN AMRO heeft laten maken door KPMG) over de impact van de circulaire oplossingen in Circl op de omgeving en wat deze betekenen voor de vastgoedsector.


Locatie

Circl, Gustav Mahlerlaan 1B in Amsterdam