Programma ‘Vooruitstrevend Wonen’

Al ruim 50 jaar is Park Roozendaal (beter bekend als de Eurowoningen) een levendige wijk in Leusden waar gemeenschapszin hoog in het vaandel staat en uniek in z'n soort. Met de eerste drive-in woningen van Nederland, het gemeenschappelijke zwembad, een tennisbaan en het vele groen was Park Roozendaal zijn tijd ver vooruit en nog steeds een actueel voorbeelden hoe woongeluk kan worden gerealiseerd. Een inspiratie voor huidige en toekomstige ontwikkelingen? Op 27 juni gaan wij het zelf ontdekken en met elkaar in gesprek of zo’n concept nog steeds werkt?

Het programma en eerste half jaar van 2024 sluiten wij af met een gezellige barbecue op een zeer bijzondere plek tussen de koeien. Dat mag je niet missen.

Programma
14.45 uur – Wandeling vanaf de parkeerplaats naar Finnmark 13
15.00 uur – Over het concept - Presentatie van Tineke Groenwegen en Niek Bosman (Blauwhoed Eurowoningen)
15.30 uur – Over de praktijk - In gesprek met Jan Heuthorst (actieve bewoner) over de organisatie en het wonen in de wijk.
16.00 uur – Wandeling door de Eurowoningen
16.45 uur – Over de toekomst – In gesprek met Maartje Luisman, Luc Bos en Tymon Ros ‘Werkt dit concept in huidige vorm nog steeds? Wat moet geactualiseerd worden aan de wensen/eisen?’
17.30 uur – Naar de BBQ (Kookstudio De Riet)

Locatie
Bijeenkomst; Eurowoningen, Leusden
Presentaties; Finnmark 13 te Leusden
BBQ; Kookstudio de Riet Asschatterweg 233 te Leusden

Parkeren
Parkeren kan op het Parkeerterrein van de Bongerd in Leusden, Asschatterweg 36b
Het parkeerterrein is te bereiken via de Middenweg.

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Programma ‘Vooruitstrevend Wonen’ die plaats vindt op Donderdag 27 juni.

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden