Informatie over Hoe werken wij in 2030?

Met welke (vastgoed)veranderingen moeten wij rekening houden?

De manier waarop wij werken verandert nu en in de toekomst. Mede door nieuwe technologieën zijn wij flexibeler, wat ervoor zorgt dat wij in principe overal kunnen werken. Thuis, op locatie of ‘gewoon’ op kantoor. Maar is dat eigenlijk nog wel zo ‘gewoon’ om op kantoor te werken? Met deze en andere vragen gaat het Vastgoedforum Midden Nederland met verschillende expert aan de slag op donderdag 26 september 2019. Zorg dat je er ook bij bent!

Programma

  • 14.30 uur – Inloop
  • 14.45 uur – Woord van welkom van Han Bruggink (Vastgoedforum / Programmamanager Werkgebied bij de Gemeente Amersfoort)
  • 15.00 uurJos Sentel (Manager Strategy & Research bij Syntrus Achmea) die op basis van eigen onderzoek een toekomstbeeld schets van het werken in 2030.
  • 15.20 uurGuido van der Molen (Senior Adviseur bij STEC Groep) over de uitkomsten van een onderzoek naar het werken voor de toekomst dat zijn in opdracht van de gemeente Amersfoort hebben uitgevoerd.
  • 15.40 uurTuuli Jylha (Assistent Professor Real Estate Management bij TU Delft) die vertelt over de gevolgen van duurzaamheids(maatregelen) op het werken van de toekomst.
  • 16.00 uur Owen Zachariasse (Lead Consultant Workplace Strategy bij JLL) die ons meeneemt in de nieuwe kantoorconcepten en de mogelijke gevolgen voor bijvoorbeeld beleggers en kantooreigenaren.
  • 16.20 uurWandeling over Werkspoorkwartier (Winnaar van de Beste Circulaire Werklocatie in 2018 - een vorm van het nieuwe, duurzame werken in de praktijk)
  • 17.00 uur – Borrel

 

Locatie
De Stadstuin
Schaverijstraat 11
3534 AS Utrecht

Parkeren
Er zijn momenteel ongeveer 50 gratis parkeerplekken op eigen terrein. In het gehele werkspoorkwartier is het ook gratis parkeren.

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Hoe werken wij in 2030? die plaats vind op Donderdag 26 September in De Stadstuin, Schaverijstraat 11, 3534 AS Utrecht

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden