Eindejaarsbijeenkomst 'De woningcrisis in oplossingen' Met keynote speaker Peter Boelhouwer

Op donderdag 7 december aanstaande gaan wij tijdens de eerstvolgende kennisbijeenkomst in op de woningmarkt. Uiteraard kijken wij naar de achtergronden en problematiek, maar we gaan vooral in gesprek over de oplossingen. Vandaar dat wij erg trots zijn dat wij Peter Boelhouwer (Hoogleraar Huisvestingssystemen van de TU Delft en schrijver van de Essay ‘De woningcrisis in Nederland; achtergronden en oplossingen’) bereid hebben gevonden om ons over dit onderwerp bij te praten. Daarnaast gaan wij, onder begeleiding van Jeanette Kalthof (Business Unit Manager Stedelijke Planning bij Sweco), aan de slag met een nieuwe online brainstorm tool ‘Involved’ van Sweco. Op basis van onze antwoorden op vragen uit de tool, krijgen wij snel inzicht in onze visie op de toekomst van de stad in 2050.

Kortom, actueel, interessant én denken in oplossingen. Dat mag je niet missen. Meld je snel aan.

Programma
15.30 uur - Inloop
15.40 uur - Kort woord van Welkom
15.45 uur - Een introductie van de locatie door Marc Hauptmeijer
16.00 uur - Lezing Woningmarkt door Peter Boelhouwer
16.30 uur - In discussie over oplossingen
16.45 uur - Aan de slag met ‘Involved’ van Sweco begeleidt door Jeanette Kalthof
17.15/17.30 uur - Borrel

Locatie
11de verdieping van Central Park, Stadsplateau 19 in Utrecht

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Eindejaarsbijeenkomst 'De woningcrisis in oplossingen' Met keynote speaker Peter Boelhouwer die plaats vindt op Donderdag 7 december.

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden