Kennisbijeenkomst 'Doorslagzone en Stadshart Nieuwegein'

Op woensdag 27 september bezoeken we met het Vastgoedforum een van de mooiste en grootste bouwlocaties uit de regio: Doorslagzone Nieuwegein. Door de ontwikkelaar NEOO wordt ter plaatse een toelichting gegeven op de ruim 450 woningen die daar in het centrum van Nieuwegein nu door Koopmans Bouwgroep worden gebouwd.

We combineren dit met een bezoek aan het direct naastgelegen stadshart Nieuwegein, waar eigenaar Wereldhave ons gaat meenemen in hun strategie om het winkelcentrum verder te versterken met voorzieningen en zo klaar te maken voor de toekomst. Gebiedsontwikkeling, woningbouw, versterken van retailfuncties en doorzettingskracht, het komt allemaal aan bod. Meld je dus nu aan!

Ontvangst op 27 september is om 14.30 uur in Nieuwegein, we sluiten om 17.15 af met een borrel.

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Kennisbijeenkomst 'Doorslagzone en Stadshart Nieuwegein' die plaats vindt op Woensdag 27 september.

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden