Kennisbijeenkomst ‘Bijzondere gebiedsontwikkeling’ & Zomer Barbecue

Op woensdag 6 juli gaan wij met het Vastgoedforum Midden Nederland naar Leusden. Naar een bijzondere plek in Leusden, waar betrokkenen nog niet zo lang geleden met de handen in het haar zat. Leegstand, verpaupering en dat in een gebied met heel veel potentie. Een duidelijke visie met ‘experimentele randjes’ van de gemeente Leusden zorgen mede dat de toekomst van het gebied er ineens anders uit. Op woensdag 6 juli hoort u van Patrick Kiel (Wethouder in Leusden) hoe de gemeente naar het gebied keek, welke maatregelen zijn genomen en wat hun verwachtingen daarbij waren. Maar ook vertelt Guillaume Chevalier (Directeur Projectontwikkeling) hoe Heilijgers als ontwikkelaar te werk is gegaan om een prominent deel het gebied te transformeren naar een nieuw woongebied met allure. Als speciaal onderdeel, worden wij door Arnold Mars (CFO van AFAS) rondgeleid door het nieuwe kantoor van AFAS om vervolgens de bijeenkomst af te sluiten met een gezellige zomerbarbecue in de buurt.

 

Meld je snel aan, want zoals je van ons gewend bent …. dat mag je niet missen.

 

Programma 

15.00 uur

Inloop en verzamelen bij AFAS in Leusden

15.15 uur

Woord van welkom van de voorzitter

15.20 uur

In gesprek met Patrick Kiel (Wethouder gemeente Leusden) over de keuze die de gemeente ten aanzien van het gebied heeft gemaakt

15.40 uur

Presentatie van Guillaume Chevalier (Directeur Projectontwikkeling van Heilijgers), een van de ontwikkelaars in het gebied

16.00 uur

Rondleiding door nieuwe kantoor van AFAS onder leiding van Arnold Mars (CFO van AFAS)

17.00 uur

Korte wandeling naar de zomerbarbecue

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Kennisbijeenkomst ‘Bijzondere gebiedsontwikkeling’ & Zomer Barbecue die plaats vind op Woensdag 6 juli.

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden