Uitnodiging Online Kenniscall: Update waardeontwikkeling van vastgoed

Hypotheekrente stijgt mede door de stijgende rente op de kapitaalmarkt, de inflatie is enorm en de industrie staat onder druk door prijsverhogingen en omdat producten niet meer leverbaar zijn. Zomaar enkele onderwerpen die wij dagelijks in onze kranten kunnen lezen. Maar wat doet dat met de waarde van ons vastgoed?  

Op donderdag 2 juni om 16.30 uur aanstaande beantwoordt Richard Pietersen, Managing Director & Register taxateur bij MVGM, die vraag voor ons. Binnen een half uur ben je weer volledig op de hoogte. Kortom, zorg dat je erbij bent!

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Uitnodiging Online Kenniscall: Update waardeontwikkeling van vastgoed die plaats vind op Donderdag 2 juni.

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden