Informatie over Kennisbijeenkomst ‘Smart Stedenbouw’

Smart Stedenbouw

We leven in een interessante tijd. De opkomst van technologisering en digitalisering verandert de manier waarop we leven en dus ook de steden en dorpen waarin we leven. Dat gebeurt met een impact die vergelijkbaar is met de uitrol van elektriciteit, maar nu met een ongekende snelheid. Dat biedt mooie kansen om de steeds complexere uitdagingen van onze steden en dorpen op een nieuwe manier op te lossen en de stad duurzamer te maken, efficiënter te laten functioneren en leefbaar te houden.

Op woensdag 29 mei gaan wij met enkele interessante sprekers in op deze kansen. Kansen voor stedenbouw en vastgoed binnen onze steden. Wat kunnen wij eigenlijk allemaal, nu en in de toekomst? Wat is het netwerk van de toekomst en wat kunnen wij leren van de digitale tweeling van een stad of gebied?

 

Programma

14.30 uur – Inloop

14.45 uur – De Isselt – een gebied in ontwikkeling door Jan Poolen van ZEEP Architects and Urban Planners

15.00 uur - Data: dé grondstof voor slimme steden. Praktische voorbeelden van Arjen Hof – directeur Civity

15.25 uur - Is 5G hét netwerk van de toekomst?  – Eric Jansen - Manager Environmental Management bij VodafoneZiggo

15.50 uur - Digital Twinning - Klaes Sikkema (van de EBU) en Maarten Welmers (van Esri)

16.15 uur - Workshop – Wij kunnen alles met data! Maar willen wij dat ook? Onderdeel van een onderzoek door de Universiteit Twente

17.45 uur – Napraten bij de borrel

 

Locatie

Isselt Amersfoort
Te gast bij ZEEP Architects and Urban Designers
Nijverheidsweg-Noord 40A
3812 PM Amersfoort


Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Kennisbijeenkomst ‘Smart Stedenbouw’ die plaats vind op Woensdag 29 mei in Bisonspoor 237 te Maarssen

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden