Online Kennisbijeenkomst ‘Seniorenhuisvesting’ Vastgoedforum Midden Nederland

 

Waarschijnlijk heb je het al eerder voorbij zien komen, donderdag 25 november gaan wij met elkaar in gesprek over een zeer actueel thema ‘Seniorenhuisvesting’. Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent Covid-19 is besloten deze bijeenkomst online te organiseren. Het programma voor 25 november ziet er als volgt uit:

  • 15.00 uur – Woord van welkom door onze voorzitter John Patrick Jansen
  • 15.10 uur - Rob van Muilekom, Gedeputeerde Provincie Utrecht, vertelt ons hoe de Provincie omgaat met seniorenhuisvesting
  • 15.40 uur Paul de Vries, Woningmarkt Expert bij het Kadaster en gastdocent bij de ASRE, laat zien in hoeverre meer prioriteit voor seniorenwoningen de doorstroming op de woningmarkt kan bevorderen
  • 16.10 uur – Korte onderbreking
  • 16.15 uur - Esther Akkerman, Programmamanager Formules bij Woonzorg, presenteert geslaagde concepten en aan welke randvoorwaarden locaties voor seniorenwoningen moeten voldoen
  • 16.45 uur - Jan Nico Wigboldus, Managing Consultant Wonen bij Bureau Stedelijke Planning presenteert de onderzoeksresultaten waarbij de vraag ‘In hoeverre staat seniorenhuisvesting in het woonbeleid van de gemeenten in de driehoek Amersfoort – Hilversum – Utrecht en welke ontwikkelingen zijn er momenteel specifieke gericht op senioren’ centraal staat.
  • 17.15 uurKorte wrap up van John Patrick Jansen en Ronald Weideman.

Kortom, actueel, interessant én zeer informatief. Meld je alvast aan via de onderstaande button? Uiterlijk donderdagmorgen 25 november ontvang je een link om online deel te nemen.

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Online Kennisbijeenkomst ‘Seniorenhuisvesting’ Vastgoedforum Midden Nederland die plaats vind op Donderdag 25 november.

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden