Kennisbijeenkomst 'Groen in de Stad'

Op woensdag 13 oktober aanstaande gaan wij met elkaar en inspirerende sprekers in gesprek over ‘Groen in de stad’. Vanwege vakantie en het verschuiven van de Provada een andere datum dan eerder gecommuniceerd.

Wij starten deze kennisbijeenkomst met een betoog van Joop Spijker – senior onderzoeker van Wageningen Universiteit & Research over het belang van groen in de stad. Welke invloed heeft groen bijvoorbeeld op onze gezondheid en de leefbaarheid van stedelijke gebieden. Maartje Luisman - directeur bij SVP Architectuur en Stedenbouw neemt ons mee in haar visie op groen in de stad en op welke manier zij dat graag terugziet in de stedelijke gebieden. Als laatste laat Patrick van Bladel – Regiomanager Utrecht bij Synchroon ons zien hoe hij hier als ontwikkelaar over denkt en hoe hij groen in de stad realiseert bij zijn projecten.

Een zeer inspirerende middag die je niet mag missen!

Programma
15.30 uurInloop
15.40 uurWelkom door John Patrick Jansen – voorzitter Vastgoedforum Midden Nederland
15.45 uurHet belang van ‘Groen in de stad’ door Joop Spijker, senior onderzoeker van Wageningen Universiteit & Research
16.15 uur – Hoe creëer je ruimte voor ‘Groen in de stad’ door Maartje Luisman, directeur bij SVP Architectuur en Stedenbouw
16.45 uur – Hoe realiseer je ‘Groen in de stad’ door Patrick van Bladel, regiomanager Utrecht bij Synchroon
17.15 uur – Napraten tijdens de borrel

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Kennisbijeenkomst 'Groen in de Stad' die plaats vind op Woensdag 13 oktober in 'Bij Daphne in de kas', Victoriameer 51 in Amersfoort (Vathorst). Parkeren kan voor de deur.

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden