Informatie over Kennisbijeenkomst & Locatiebezoek

Voor zo’n eerste bijeenkomsten moeten wij dan uiteraard wel even goed uitpakken. Fijn dat Heilijgers, Syntrus Achmea Real Estate & Finance en NEOO het Vastgoedforum Midden Nederland hebben uitgenodigd op een wel zeer bijzondere plek. Op 9 september 2021 ontmoeten wij elkaar in House Modernes in Utrecht. Een gebouw die na een enorme verbouwing kort daarna wordt opgeleverd. Een unieke en enige kans om het gebouw te bezoeken en Utrecht te bewonderen vanaf het dakterras.

Op 9 september heten Rob Jansen - directeur van Heilijgers, Sander van Oss – directeur van NEOO en Erik Tillemans – projectontwikkelaar bij Syntrus Achmea Real Estate & Finance ons welkom in het bijzondere gebouw. Ze geven een korte toelichting op de uitdaging hoe dit project tot stand kwam en ze aan de slag gingen zonder dat alle huurders en hun wensen bekend waren. Daarna geert Richard Pietersen, Managing Director & Register taxateur bij MVGM, ons weer een update geeft over de waarde van vastgoed in Nederland. Daarna worden we meegenomen door het gebouw met een uitleg over deze bijzondere plek in Utrecht. Uiteraard sluiten wij af met een borrel samen. Kortom, dat mag je niet missen en wij hopen je weer te mogen verwelkomen!

Programma
15.30 uurInloop
15.45 uurWelkom & toelichting door Rob Jansen, Sander van Oss en Erik Tillemans
16.00 uurUpdate Waarde van ons Vastgoed door Richard Pietersen, Managing Director & Register taxateur bij MVGM
16.30 uur – Rondleiding door House Modernes
17.00 uur – Borrel 

Locatie
House Modernes, speciale entree rechts van Oudegracht 97, Utrecht 

Parkeren
Parkeermogelijkheden in Q-Park La Vie (St Jacobsstraat 1, Utrecht) of Hoog Catherijne (Daalsesingel, Utrecht)

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Kennisbijeenkomst & Locatiebezoek die plaats vind op Donderdag 9 september in House Modernes, entree Lange Viestraat 2 te Utrecht

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden