Informatie over Online Kennisbijeenkomst Mobiliteit

Mobiliteit vormt een belangrijk onderdeel binnen onze gebiedsontwikkelingen. Huidige parkeernormen zijn uit de tijd als wij, voornamelijk binnenstedelijk, de woningen willen bouwen die noodzakelijk zijn. Wij moeten denken aan nieuwe mobiliteitsvormen, elektrische voertuigen die bijdragen aan het verbeteren van het milieu, oplossingen die de verkeersdruk verlagen en oplossingen die ervoor zorgen dat wij de openbare ruimte niet ‘kwijt zijn’ aan parkeerplaatsen, maar juist kunnen reserveren voor groen. Maar hoe dan?

Graag nodigen wij je uit voor de laatste online kennisbijeenkomst van het Vastgoedforum Midden Nederland voor de zomer. Een kennisbijeenkomst die volledig in het teken staat van mobiliteit.

Wij starten met een korte analyse van onze regio door Ellen Scholten (Senior Consultant bij BureauStedelijkPlanning), waarin de vraag ‘hoe gaan de gemeenten in onze regio om met mobiliteit?’ centraal staat. Vervolgens neemt Wouter van Mierlo (Strategisch adviseur mobiliteit bij de gemeente Utrecht) ons mee in het beleid van de gemeente Utrecht. Hoe gaan zij om met deze uitdagingen? En welke oplossingen zien zij? En als laatste gaan wij naar de oplossingen. Robin Berg (Eigenaar van WeDriveSolar) vertelt over de oplossingen die hij nu ziet en mogelijk straks voor mogelijk acht. Kortom, een mooi programma waarin u binnen 1 uur wordt bijgepraat, dat u niet mag missen. Meld je je snel aan?

 

Programma 8 juli 2021
16.30 uur – Een korte introductie van Patrick van Bladel (Regiomanager bij Synchroon)
16.35 uur – Een mobiliteitsanalyse van de regio door Dorien Frinking (BureauStedelijkePlanning)
16.50 uur – De mobiliteitsvisie van de gemeente Utrecht door Wouter van Mierlo (Strategisch Adviseur Mobiliteit bij de gemeente Utrecht)
17.05 uur – Mobiliteitsoplossingen van nu en straks door Robin Berg (Eigenaar WeDriveSolar)

Na elke spreker is er kort even tijd om vragen te stellen.
17.30 uur – Afronding / einde

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Online Kennisbijeenkomst Mobiliteit die plaats vind op Donderdag 8 juli in Online

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden