Informatie over event

Wij worden steeds duurzamer. Het moet wel!

Kennisbijeenkomst donderdag 11 april 2019

Wij staan met z’n allen voor een grote uitdaging om de Europese duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Hierin kan onze vastgoedsector een grote bijdrage leveren met nieuwbouw, transformaties en verduurzaamheidsprojecten.

Op donderdag 11 april 2019 wil het Vastgoedforum Midden Nederland met een aantal interessante sprekers dan ook ingaan op de verschillende kanten van duurzaamheid. Voor welke uitdaging staan wij eigenlijk? Hoe kunnen wij dat samen oplossen? En hoe zit het eigenlijk met de financiering en waardering van vastgoed nadat er in duurzaamheid is geïnvesteerd. Een gevarieerd programma dus! Komt u ook?

Programma donderdag 11 april 2019

  • 14.30 uur inloop
  • 14.45 uur woord van welkom
  • 15.00 uur Jeroen de Boer (Kwartiermaker Duurzaamheid gemeente Amersfoort) over de duurzaamheidsuitdagingen en welke bijdrage de gemeente Amersfoort met haar warmtevisies hieraan denkt te leveren
  • 15.20 uur Kees van Loon (Eigenaar Profund Ontwikkeling) over het energieneutraal maken van transformatieprojecten
  • 15.40 uur – Albert van der Molen (Expert Asset Management bij Stedin) over zijn kennis en ervaring ten aanzien van een woonwijk die verwarmd wordt met waterstof
  • 16.00 uur – Niels Rood (Transitiemaker bij Squarewise) over energietransitie en Smart Grids
  • 16.20 uur – Afsluiten met een expertpanel over de bouwkosten van verduurzaming, het effect op de waarde van vastgoed én de mogelijkheden van financiering.
  • 17.00 uur – Napraten tijdens de borrel

Locatie Utrecht

UtrechtCo
2e Daalsedijk 6A in Utrecht.
Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor uw auto en het is niet ver van het station Utrecht. Als u het terrein oprijdt, wordt je verwacht in het pand aan je rechterhand.

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Kennisbijeenkomst ‘Duurzaamheid’ die plaats vind op Donderdag 11 april in UtrechtCo
2e Daalsedijk 6A in Utrecht

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden