Kenniscall Ontwikkeling woningmarkt

Waar gaat het naar toe met onze woningmarkt? ‘Overnight’ is de markt van dure huurwoningen ingestort, terwijl de andere segmenten stagneren. Recent hebben wij ook in de media kunnen lezen dat experts vinden dat de gekte op de woningmarkt alle economische logica is ontstegen en ondanks de huidige crisis ‘gewoon’ overeind blijft.

Tijdens een online Kenniscall op woensdag 4 november 2020 om 16.30 uur geeft Frans Wittenberg, Managing consultant bij Bureau Stedelijke Planning, ons binnen ongeveer 30 minuten een update over onze woningmarkt. Raakt de stad zijn populariteit kwijt? Zijn kleine woningen zonder de buitenruimte de dupe? Komt de starter nog makkelijk aan de bak? En uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Kortom, dat mag je niet missen!

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Kenniscall Ontwikkeling woningmarkt die plaats vind op Woensdag 4 november.

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden