Informatie over Online Kenniscall: Winkelvastgoed in de 1,5 meter economie

Gelukkig krijgen wij steeds meer ruimte van onze overheid en worden de maatregelen ten aanzien van Corona steeds iets soepeler. Onvermijdelijk is echter dat wij de gevolgen in ons dagelijks leven blijven ervaring. Maar wat betekent dat voor het winkellandschap in ons land?

Tijdens een online Kenniscall op donderdag 28 mei 2020 om 16.30 uur deelt Boris van der Gijp, directeur Commercieel Vastgoed bij Syntrus Achmea zijn ervaringen. Hoe gaat een van de grootste beleggers in retail van ons land om met deze maatregelen? Welke verschuiven zien zij, hoe reageren zij op vragen van retailers en hoe gaan ze hun winkelvastgoed aanpassen aan de 1,5 meter economie? Een mooi voorbeeld daarvan is te zien het winkelcentrum Kerkelanden, dat Syntrus Achmea managet.

Binnen ongeveer 30 minuten bespreekt Boris deze en andere onderwerpen met ons. En uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Kortom, dat mag je niet missen!

Aanmelden

U staat op het punt om u aan te melden voor de bijeenkomst Online Kenniscall: Winkelvastgoed in de 1,5 meter economie die plaats vind op Donderdag 28 Mei in Online

Ja, ik geef toestemming dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt om op de hoogte gehouden te worden over het Vastgoedforum Midden-Nederland en haar bijeenkomsten. Voor meer informatie over ons beleid ten aanzien van de verwerking van persoonsgegevens wordt verwezen naar ons privacystatement op deze website.

* Verplichte velden