vastgoedforum

Maatschappelijk veelzijdig en economisch dynamisch: dat is Midden-Nederland bij uitstek. De uitdagingen voor bestuurders en ondernemers op terreinen als vastgoed en stedelijke ontwikkeling zijn dan ook veelomvattend en vaak taai. Vastgoedforum Midden-Nederland brengt vooraanstaande professionals uit publieke en private organisaties samen om over deze uitdagingen na te denken, te spreken en kennis te delen op een hoog niveau. Vernieuwend, besloten en geïnspireerd. En bovenal: met de praktijk van vandaag in het achterhoofd en de oplossingen voor morgen voor ogen.
Onze regio betreft het gebied in en rondom de stedendriehoek Amersfoort-Hilversum-Utrecht: daar waar de interactie tussen economische ontwikkeling, vervoersproblematiek, landschappelijke kwaliteit en woon- en vestigingsmogelijkheden groot is. Vastgoedforum Midden-Nederland fungeert als kennis- en netwerkplatform voor toonaangevende ondernemingen, organisaties en overheden binnen de regio. Hiermee zijn wij uniek in Nederland.

Informatie delen
De gezamenlijke kennis van onze bijeenkomsten is openbaar toegankelijk op onze website en wordt ook gedeeld met vakbladen en regionale media. Dit geldt tevens voor de onderzoeken en enquêtes die uit naam van het Vastgoedforum worden gehouden. Hiervoor werken we onder meer samen met instellingen voor hoger en wetenschappelijk onderwijs in onze regio.