Vastgoedforum Midden-Nederland


Vastgoedforum Midden-Nederland brengt mensen samen die richting geven aan toonaangevende organisaties in de volle breedte van het vakgebied vastgoed. Het Vastgoedforum biedt hen kennis, contacten en inspiratie om actiever en succesvoller te opereren op het snijvlak van publieke en private vastgoedactiviteiten.

22 september organiseerden we een drukbezochte bijeenkomst in Hilversum over actute oplossingen voor sociale woningbouw. Klik hier voor het verslag en de foto's.


Jaarprogramma 2016 (wijzigingen voorbehouden)


WOENSDAG 2 NOVEMBER
Kenniscafé over big data in de vastgoedkolom

DONDERDAG 8 DECEMBER
Kennisbijeenkomst over nieuwe rol wijk(winkel)centra o.b.v. onderzoek in samenwerking met provincie Utrecht, Universiteit Utrecht en verschillende marktpartijen

Wat is de invloed van Big Data op Vastgoed?

Mijzelf aanmelden


Op woensdag 2 november maken het Vastgoedforum Midden Nederland een uniek uitstapje naar het hoofdkantoor van PWC in Amsterdam om te horen over het onderwerp Big Data. Waarom? Big data spelen een steeds grotere rol. De hoeveelheid data die opgeslagen wordt, groeit exponentieel. Dit komt doordat consumenten zelf steeds meer data opslaan in de vorm van bestanden, foto's en films (bijvoorbeeld op Facebook of YouTube) en doordat er steeds meer apparaten zelf data verzamelen, opslaan en uitwisselen (het zogenaamde Internet of Things) en er steeds meer sensordata beschikbaar zijn. Niet alleen de opslag van deze hoeveelheden is een uitdaging. Ook het analyseren van deze data speelt een steeds grotere rol. Deze data bevatten immers een schat aan informatie voor bijvoorbeeld marketing- en beleidsdoeleinden.

Big Data beïnvloedt alles en iedereen. Hoe veranderen bijvoorbeeld onze dagelijkse werkzaamheden? Wat is het gevolg voor de Vastgoed-beroepen? En wat kunt u ermee?
André Mikkers (partner bij PWC) vertelt het ons tijdens het volgende Kenniscafé op woensdag 2 november 2016. Met inspirerende voorbeelden en dat ook nog eens op een zeer bijzondere locatie, namelijk het Data Experience Center van PWC in Amsterdam dat speciaal voor het Vastgoedforum Midden Nederland wordt opengesteld. Hier kan je real time de effecten van Big Data zien. Een ervaring die je niet mag missen!!

Maar let op! Het aantal plaatsen is beperkt. En aanmelding is noodzakelijk, zodat wij iedereen van te voren kunnen registreren.


Datum:02 November 2016

Programma

15.30 uur inloop
16.00 uur aanvang
17.30 uur borrel

Locatie

Thomas R. Malthusstraat 5, Amsterdam (Kantoorgebouw Westgate 2)
Parkeren: P-Garage onder kantoorgebouw Westgate 2

Wat heb ik gemist?
Deze deelnemers hebben zich al ingeschreven:

AG•NOVA concepts

Branche: Advies- en Ingenieursbureaus

Ebbens architecten

Branche: Advies- en Ingenieursbureaus

Inbo Bouwkunde

Branche: Advies- en Ingenieursbureaus

Strabo

Branche: Advies- en Ingenieursbureaus

W4Y

Branche: Advies- en Ingenieursbureaus

Rabobank Amersfoort Eemland

Branche: Banken

Bébouw Midreth

Branche: Bouwbedrijven

BESIX Nederland

Branche: Bouwbedrijven

Bosselaar & Strengers Advocaten

Branche: Overige

Diaz IT

Branche: Overige

FAME Groep B.V.

Branche: Overige

SVP

Branche: Overige

svp architectuur en stedenbouw

Branche: Overige

VBC Notarissen

Branche: Overige

AM

Branche: Project- en vastgoedontwikkelaars

Heilijgers

Branche: Project- en vastgoedontwikkelaars

NV OMU

Branche: Project- en vastgoedontwikkelaars

Syntrus Achmea

Branche: Zorginstellingen en Beleggers